Meemassaaži kursus Tallinnas

Meemassaaži kursus Tallinnas

Map Unavailable

Kuupäev/kellaaeg
Kuupäev(ad) - 28/04/2023 - 30/04/2023
10:00 - 17:00


Meemassaaži kursus


Meemassaaž on iidne massaažiliik, mille juured pärinevad teadaolevalt Tiibetist, kuid seda on kasutanud paljud erinevad rahvad. Mesi on tuntud kui efektiivne naha noorendaja ja pehmendaja, koos massaažiga mõjub mesi kehale verevarustuse parandaja, lihaspingete maandaja ning jääkainete väljutajana. Massaaž stimuleerib naha aluskoe ja verevarustuse tööd, mesi kleepainena seob mürke ja aitab organismist eemaldada “saastunud” energiat, puhastades energiakanalid. Meemassaaž aitab vähendada kaalu, võidelda tselluliidiga, puhastada nahapoore ja toniseerida ning trimmida vananevat ja lõtvuvat nahka.

Meemassaažis kaetakse kliendi keha meega ning kätega manipulatsioone tehes väljutatakse kehast jääkaineid. Mesi on nakkeaineks. Protseduuri lõppjärgus laseb mesi ennast keha küljest lahti. Seejärel asetatakse peale märg kuum käterätt ja eemaldatakse ülejäänud meejäägid. Kuumus omakorda rahustab ja leevendab massaažist tekkinud valulikkuse.

Esimene meemassaaži seanss võib olla pisut valulik sõltuvalt inimese tundlikkusest, kuid samas aitab see  jõuda jälile keha probleemsetele piirkondadele. Massaaž ei pea olema valus, kuid kokkuleppel kliendiga võib õrnematesse ja probleemsematesse piirkondadesse tekitada raviotstarbel väikeseid hematoome, mis kaovad mõne päeva jooksul. Valulikkus peaks vähenema iga järgmise seansiga. 

Protseduur kestab vastavalt kliendi soovile, aga mitte rohkem kui 60 minutit ning rohkem kui kord nädalas me seda ei soovita. Pärast massaaži soovitame tarbida rohkelt vett ning mitte kohe duši alla minna, sest naha sisse jääv mesi mõjub veel mõnda aega pärast massaaži.

Vastunäidustused: mee allergia, pahaloomuline kasvaja, mädanikud, suhkru-, naha- või südamehaigus, põletikulised veenilaiendid, madal valulävi, kõrge vererõhk, rasedus, ägedad põletikud.


Õppe eesmärk: Koolituse tulemusena omab õppija oskusi meemassaaži läbiviimiseks.

Õpe koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast, kus õpitakse üksteise peal meemassaaži võtteid. Saadakse praktilised oskused meemassaaži läbiviimiseks.

Õppe kogumaht:
36 akadeemilist tundi, millest 24 tundi auditoorset tööd (sh sh teoreetiline ja praktiline õpe) ja 12 tundi iseseisvat tööd

ÕPPE ALUSTAMISE TINGIMUSED: Kursusel osalemiseks ei pea omama massaaži tegemise oskust.

KURSUSE LÕPETAMISE TINGIMUSED: Õpingute lõpetamise eelduseks on osalemine 100% tundides ja hindamisülesannete sooritamine vastavalt hindamiskriteeriumitele.

ISESEISEV TÖÖ: Õppija viib läbi 3 meemassaaži seanssi ning koostab eneseanalüüsid tehtud massaažide kohta.

VÄLJASTATAVAD DOKUMENDID:
– Tunnistus, kui õppija on läbinud hindamise vastavalt hindamiskriteeriumitele ja saavutanud õpiväljundid.
– Tõend, kui õppija ei saavutanud õpiväljundeid, kuid osales õppetöös.

KOOLITUSE AJAKAVA:
28.-30.04.2023

28.04 – 17.30- 19.00

29.-30.04 – 10.00-17.00

Koht: Vana-Kalamaja 9a, Tallinn

Õpetaja: Alar Krautman
https://krautman.ee/koolist/opetajad/

Hind: 250 eurot, sh KM


Kursuse sisu kohta avaldame täpsema info detsembri jooksul.

Registreeru kursusele

    Üles
    Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
    Saturday 09:00 - 18:00 hrs
    Sunday 09:00 - 18:00 hrs