Seminarid „Kuu mõju ravimtaimedele“ ja „Ravimtaimed lemmikloomade toidulaual“

Seminarid „Kuu mõju ravimtaimedele“ ja „Ravimtaimed lemmikloomade toidulaual“

Map Unavailable

Kuupäev/kellaaeg
Kuupäev(ad) - 12/02/2022
10:00 - 17:00


Toome teieni kaks miniseminari:

???? „Ravimtaimed lemmikloomade toidulaual“ ja
???? „Kuu mõju ravimtaimedele“


„Ravimtaimed lemmikloomade toidulaual“

Meie neljajalgsed sõbrad on pereliikmed, kes vajavad samapalju hoolt ja armastust nagu meiegi. Kuidas olla paremad peremehed oma neljajalgsetele – see on teema, mis on oluline igale loomapidajale.


???? NELJAJALGSED SÕBRAD JA HOMÖOPAATIA
Eesti tuntuim loomade homöopaat Kelli Lomper toob meieni järgmised teemad:
???? Miks meie neljajalgsed sõbrad haigestuvad?
???? Meie neljajalgne sõber kui meie hinge peegel
???? Kuidas alustada neljajalgse sõbra tervise parendamist?
???? Ravimtaimed ja homöopaatia koduloomadel.

???? RAVIMTAIMED LEMMIKLOOMADE TOIDULAUAL
Kerli Lomberg tutvustab meile neljajalgsete sõprade naturaalset toitumist
– Kuidas hoida oma lemmikloom tervem läbi toitumise?
– Taimed koera tervise toetajana – ära oota probleemide tekkimist, vaid enneta
– Milliseid taimi, marju, köögivilju võib koerale anda ja mida mitte
– Millele pöörata tähelepanu poeriiulilt koerale looduslikku toidulisandit valides

???? TÖÖTUBA
Taimetark Angelika Somelar tutvustab ravimtaimi ja toidulisandeid, mida saame igapäevaselt kasutada oma koduloomade toidulaual. Valmistame ühiselt oma lemmikule vitamiinsed ja tervistavad maiused.

???? „Kuu mõju ravimtaimedele“

Kuu astroloog Kai Tamm on tuttav paljudele, eeskätt oma AVESTA kalendrite läbi. Seekord pühendame algava aasta puhul oma tähelepanu Kuule ja selle mõjudele taimede maailmas.
Vaatame lähemalt järgmisi teemasid:
– Sissejuhatus Kuu mõjudele taimede maailmas
– Tähtkujude mõju taimedele
– Kuu ja külvisaladused, kuidas külvata
– Millise Kuu seisu ajal on parim aeg korjata taimi

???? VARU ENDALE SEMINARI PÄEVAKS
– Otsi välja oma neljajalgsetele sõpradele varutud ravimtaimed ja toidulisandid!
– Midagi näksida vahepalaks, kuna päev on pikk. Eelista mitte kiireid süsivesikuid.
– Midagi loodusest, mis meid erksana hoiab, meeli toidab (ei pea ilmtingimata olema söödav). Saame ka webi vahendusel jagada, mis on see, mis Sind praegu looduses kõnetab. Seda võib süüa, katsuda, silmaga imetleda.
– Teeme ühiselt teed. Pane valmis mõned enda varutud taimed, mis Sinu arvates sobiksid ka Sinu lemmiklooma rõõmustama.

???? ÕPPETÖÖ KORRALDUS
Koolitus toimub kontaktõppe vormis ja Zoomi ülekande vahedusel.

???? Ajakava: 12.02.22 kl 10.00-17.00 (lõuna kell 13.00-14.00)
???? Hind: 65 EUR (mõlemad seminarid). Osaleda saab ka ühel seminaril poole hinnaga.
???? Registreerimine: https://forms.gle/t9K8bQ1xauvQjeZd7
???? Lisainfo: E-mail: info@krautman.ee või tel: 5517157


ESINEJATE TUTVUSTUSED

???? KELLI LOMPER
Eestis on ametlikult kaks sertifitseeritud loomade homöopaati ja üks neist on ka Kelli Lomper. Kelli on elupõline veterinaar, kes neljajalgsete sõprade abistamiseks on oma eluteele lubanud looduse enda kõige vägevamate tööriistadega.
Ei ole täna teemat, millega Kelli oma praksise jooksul poleks rinda pistnud ja toime tulnud. Kelli viis läheneda inimese ja tema neljajalgse sõbra suhtele läbi holistilise prisma on midagi väga erilist ja ehedat. Kelli küsib ebatavalisi küsimusi loomapidajatelt ja annab ebatavalisi soovitusi. Tihti ütleb ta: „Jah, need töötavad, töötavad ka neil, kes ei usu, et nemad ongi oma kodus oleva neljajalgse sõbra peegliks!“.

???? KERLI KOLBERG
Loomad on mind ümbritsenud juba alates lapsepõlvest. Tegeledes nendega, jälgides neid, hoolitsedes nende eest ja vajadusel ravides neid, olen mõistnud, et loomade tervis, elujõud, liikuvus ning välimus on seotud otseselt nende toitumisega. Lisaks täisväärtuslikule, värskele ja toitaineterikkale toidule saame pakkuda oma lemmikutele tervisliku elu toetuseks vitamiine, mineraalaineid ja rasvhappeid otse loodusest. Naturaalsed ning kergesti omandatavad lisandid muudavad meie lemmikute elu rõõmsamaks ning aitavad vältida terviseprobleeme.
Kõik minu poolt soovitatavad tooted olen koondanud Pontu e-poe valikusse https://pontu.eu/, loodan, et sinagi leiad abi siit terviseprobleemide ennetamiseks või nendest jagu saamiseks.

???? KAI TAMM
Olen sündinud Koera aastal, Kaksiku tähtkujus. Igasugune maagia ja müstika on mind juba lapsest saati võlunud. Numeroloogiaga puutusin esimest korda kokku 1979. a. See hakkas mind huvitama ja nii sai iga tuttav “numeroloogiliselt” läbi võetud. Mõne aja pärast sügavam huvi kadus, sest edasi minna polnud kuhugi. Mõned trükitud lehed Pythagorase süsteemist – see oli peaaegu kõik, mida tol ajal kätte võis saada. 90ndate lõpus leidsin palju venekeelset materjali, millest nüüdseks olen kokku pannud oma infobaasi. Minu teine hobi, ehk siis ka töö on Avesta kalendrite koostamine. Teen aastakalendreid ja ajakirjas Naisteleht ka igapäevaseid selgitusi vastavalt Päikese ja Kuu päevadele. Kolmandaks on minu hobi Kuu astroloogia. Oma aiatoimetustes püüan alati järgida Thun’ide külvikalendrit, mis lähtub sideerilisest Kuu liikumisest. Ja see tundub õigem, kuna tähtkujud pole ju ühepikkused. Olen seda meelt, et looduses on meie jaoks olemas kõik taimed, mida vajame tervenemiseks või profülaktikaks.

???? ANGELIKA SOMELAR
Angelika on loodusterapeut, kellel armastus ravimtaimede vastu sai alguse juba varajases lapsepõlvest. Sestpeale on taimede ja toidulisandite maailm saatnud teda pidevalt läbi elu ning nüüdseks on ta tegelenud inimeste nõustamisega pea 30 aastat ja koolitamisega üle 20 aasta.
Ta on omandanud teadmisi nii Eestis kui välismaal, läbinud erinevates riikides mitmeid taimede ja lääne meditsiini alaseid koolitusi ning avastanud enda jaoks ka Hiina meditsiini. Alates 2016. aastast on ta pühendunud traditsioonilise Hiina meditsiinile ning lõpetanud Eesti Neijingi Kooli.
Angelika igapäevaseks tegevuseks on tervisenõustamine. Ta on loodusterapeut, kes tegeleb tervise diagnostika, akupunktuuri, erinevate tervistavate teraapiatega ja taimeraviga.
Lisaks valmistab ta väekas Ecoshi arendustiimis retsepte „taimed kapslisse“ ning õpetab Alar Krautmani Terviseakadeemias pärimusmeditsiini erialal taimede maailma.
Üles
Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs