Alar Krautmani Terviseakadeemia

Anname teada!

Tere head teekaaslased ????
 
Tulenevalt valitsuse kehtestatud eriolukorrast, muutub ka meie kooli õppevorm ajutiselt täielikult veebipõhiseks.
Oleme õpetajatega juba rääkinud ning enamik kursuseid toimub plaanipärase graafiku alusel, välja arvatud mõningad kursused, mille paigutasime esialgu suvepoole.  Püüame seda kõike teha võimalikult kvaliteetselt ning mugavalt, pakkudes kõigile siiski võimaluse õpingutega kodust jätkata. 
 
Praktilise osa rakendamiseks on teil loodetavasti mõni pereliige või sõber, kuid üldjoontes suureneb praeguseks teoreetilise ja iseseisva töö osakaal, et kohanduda olukorraga. Anname teile kõigest sellest täpsemalt e-maili teel teada.
 
Võimalik, et mõnede õppeainete omandamine muutub isegi paremaks, tuleb rohkem videomaterjale. Proovime kasutada meetodit, kus osadel kordadel saadame e-õppematerjalid ette ja siis teeme kokkulepitud päeval webinari, kus saate juba tutvunud materjalide kohta küsida küsimusi.
 
Seega palume selle aja vältel:
Mõelda inimese peale (lähedane või koolikaaslane), kellega koos harjutada ja mõelda läbi arvuti kasutamise võimalused (kellel on siiani olnud see kuidagi piiratud). Täpsemad juhised töökeskkonna ja muu osas saadame juba järgmise mailiga.  
Praegu on käes see hetk, kus meil tervendajatena, on võimalik teha tõelist praktikat. Me saame hoiduda paanikast, toetada teineteist ja eelkõige hoida oma energiataset kõrgel ning teha vaimseid praktikaid. Sellisel ajal, on väga oluline meie sisemine häälestus ja energiatase. Eks me kõik ole ühisväljas toimuvast otseselt mõjutatud ja meie panus on just praegu vajalik. Me ei saa alati mõjutada seda, mis toimub meie ümber, kuid saame valida, kuidas me sellele reageerime ning millele me oma tähelepanu pöörame. See, millele me keskendume, saab hoogu juurde. 
 
Seega, olgem küll realistlikud ja ettevaatlikud, hoidke oma tervist, kuid looge ka teadlikult rahu ja usalduse ruumi enda sees ning enda ümber.
 
Suures plaanis on see kõik vajalik, inimesed hakkavad tähelepanu pöörama rohkem muudele väärtustele, isegi linn puhkab! Olgem looduses ja liigume heas energias edasi!
 
 
A. K. Terviseakadeemia koolipere

 

Üles
Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs